Minttuinen tuorehernekeitto

Kaupallinen yhteistyö Golden Earth -verkkokaupan kanssa
Sisältää mainoslinkkejä*

Minttuinen tuorehernekeitto mozzarellapalloilla
(kolmelle)

600 g pakasteherneitä
5 dl kasvislientä
2 dl kermaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria
Puolikas puntti minttua
1 limen mehu ja kuori raasteena
100 g mozzarellapalloja
4 rkl Heliogonos Luomu extra-neitsytoliiviöljyä*            

 

Pilko sipuli ja hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit kevyesti öljyssä ja lisää joukkoon herneet.

Lisää kattilaan kasvisliemi, kerma ja mausteet. Anna kiehahtaa, älä turhaan keittele
seosta, jotta herneiden väri pysyisi kauniin vihreänä.

Lisää joukkoon limen mehu ja raastettu kuori sekä mintun lehdet. Aja keitto
tehosekoittimessa samettiseksi.

Viimeistele keitto mozzarellapalloilla sekä Heliogonos Luomu extra-neitsytoliiviöljyllä*


Golden Earth -verkkokaupasta* saat -20% kaikista tuotteista koodilla EMMIINA20

Reseptit:

Print Friendly, PDF & Email