Noblessa-keittiöt – keittiömestarin blogi Lue lisää..
Hyönteisruokamenun tuotteistaminen ravintolakäyttöön opinnäytetyö 2018 Lue lisää…
TAMKin Vuoden Alumni:
TAMK -artikkeli 12.10.2021 Lue lisää…
TAMK -artikkeli 13.10.2021 Lue lisää…
Tampereen Nuori Kokki -kilpailu:
Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
Aamulehti-artikkeli 9.11.2017 Lue lisää…
Baltic Outlook -artikkeli (s.36) Lue lisää…
Suomen Nuori Kokki -kilpailu:
Aamulehti-haastattelu 21.1.2018 Lue lisää…
Viisi Tähteä-artikkeli 21.1.2018 Lue lisää…
Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
Fressis-haastattelu 8.10.2018 Lue lisää…
Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…
Ammattikeittiö-artikkeli 30.8.2018 Lue lisää…
Kotiliesi-haastattelu 2.2.2018 Lue lisää…
Tampereen ammattikorkeakoulu -videohaastattelu 9.3.2018 Katso
TAMK Nyt -haastattelu 30.11.2018 Lue lisää…
Jeunes Chefs Rôtisseurs MM-kilpailu:
Aromi-artikkeli 9.9.2018 Lue lisää…
City-haastattelu 18.9.2018 Lue lisää…
Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
Karjalainen-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…
Länsi-Suomi-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…
PRO-kilpailu:
PRO Horeca-alan tunnustuspalkinnot Lue lisää…
Porin ja Rauman pintxo -kilpailun tuomarointi:
Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…
Hyönteisruokakurssi:
Tampereen seudun työväenopisto hyönteisruokakurssi -artikkeli Lue lisää…