Artikkelit

 

Noblessa-keittiöt – keittiömestarin blogi Lue lisää..

Hyönteisruokamenun tuotteistaminen ravintolakäyttöön opinnäytetyö 2018 Lue lisää…

 

Tampereen Nuori Kokki -kilpailu:

Kohokohdat-artikkeli  Lue lisää…

Aamulehti-artikkeli 9.11.2017  Lue lisää…

 

 

Suomen Nuori Kokki -kilpailu:

Aamulehti-haastattelu 21.1.2018 Lue lisää…

Viisi Tähteä-artikkeli 21.1.2018  Lue lisää…

Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…

Fressis-haastattelu 8.10.2018 Lue lisää…

Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…

Ammattikeittiö-artikkeli 30.8.2018 Lue lisää…

Kotiliesi-haastattelu 2.2.2018 Lue lisää…

Tampereen ammattikorkeakoulu -videohaastattelu 9.3.2018  Katso

TAMK Nyt -haastattelu 30.11.2018 Lue lisää…

 

 

Jeunes Chefs Rôtisseurs MM-kilpailu:

Aromi-artikkeli 9.9.2018 Lue lisää…

City-haastattelu 18.9.2018 Lue lisää…

Kohokohdat-artikkeli Lue lisää

Karjalainen-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…

Länsi-Suomi-artikkeli 8.9.2018  Lue lisää…

 

 

PRO-kilpailu:

PRO Horeca-alan tunnustuspalkinnot Lue lisää…

 

 

Porin ja Rauman pintxo -kilpailun tuomarointi:

Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…

 

 

Hyönteisruokakurssi:

Tampereen seudun työväenopisto hyönteisruokakurssi -artikkeli Lue lisää…