Referenssit

“Emmiina Lehtonen on toiminut Noblessan keittiömestarina elokuusta 2018 alkaen. Emmiina tuottaa säännöllisesti uusia reseptejä ja blogitekstejä Noblessan nettisivuille ja some-kanaviin. Ajankohtaiset ohjeet ja trendikkäät raaka-aineet ovat antaneet Noblessan some-seuraajille tuoretta tietoa ja vinkkejä ruoanlaittoon. 

Emmiina on myös brändilähettiläämme Noblessan eri tapahtumissa, kuten messuilla ja myymälöiden avajaisissa. Yhteistyö oman alansa ammattilaisen kanssa on ollut erittäin sujuvaa, ja jatkuu tulevaisuudessa varmasti entistä monipuolisempana.”

– Noblessa-keittiöt

”Emmiina Lehtonen on tuottanut Maalahden Limpulle säännöllisesti uusia ja ajankohtaisia reseptejä, jotka kuvineen ihastuttaa ja inspiroi  ruoan ystäviä kokeilemaan tuotteitamme ruoanlaitossa. Hän toteuttaa sujuvasti myös reseptitoiveet lyhyessäkin aikataulussa, ottaen pääkohderyhmän huomioon reseptiä laatiessaan. 

Yhteistyö on jatkunut sujuvasti ja ammattitaitoisesti vuodesta 2020 ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.”

– Maalahden Limppu

Artikkelit

Noblessa-keittiöt – keittiömestarin blogi Lue lisää..

Hyönteisruokamenun tuotteistaminen ravintolakäyttöön opinnäytetyö 2018 Lue lisää…


TAMKin Vuoden Alumni:

TAMK -artikkeli 12.10.2021 Lue lisää… 

TAMK -artikkeli 13.10.2021 Lue lisää…


Tampereen Nuori Kokki -kilpailu:

Kohokohdat-artikkeli  Lue lisää…

Aamulehti-artikkeli 9.11.2017  Lue lisää…

Baltic Outlook -artikkeli (s.36) Lue lisää…

 

Suomen Nuori Kokki -kilpailu:

Aamulehti-haastattelu 21.1.2018 Lue lisää…

Viisi Tähteä-artikkeli 21.1.2018  Lue lisää…

Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…

Fressis-haastattelu 8.10.2018 Lue lisää…

Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…

Ammattikeittiö-artikkeli 30.8.2018 Lue lisää…

Kotiliesi-haastattelu 2.2.2018 Lue lisää…

Tampereen ammattikorkeakoulu -videohaastattelu 9.3.2018  Katso

TAMK Nyt -haastattelu 30.11.2018 Lue lisää…


Jeunes Chefs Rôtisseurs MM-kilpailu:

Aromi-artikkeli 9.9.2018 Lue lisää…

City-haastattelu 18.9.2018 Lue lisää…

Kohokohdat-artikkeli Lue lisää

Karjalainen-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…

Länsi-Suomi-artikkeli 8.9.2018  Lue lisää…

 

PRO-kilpailu:

PRO Horeca-alan tunnustuspalkinnot Lue lisää…

 

Porin ja Rauman pintxo -kilpailun tuomarointi:

Satakunnan viikko -haastattelu Lue lisää…

 

Hyönteisruokakurssi:

Tampereen seudun työväenopisto hyönteisruokakurssi -artikkeli Lue lisää…