Artikkelit
Artikkelit muualla mediassa:
- Noblessa-keittiöt – keittiömestarin blogi Lue lisää..
- Hyönteisruokamenun tuotteistaminen ravintolakäyttöön opinnäytetyö 2018 Lue lisää…
- Helsingin Sanomat mochi-artikkeli 13.4.2023 Lue lisää…
TAMKin Vuoden Alumni:
- TAMK -artikkeli 13.10.2021 Lue lisää…
Tampereen Nuori Kokki -kilpailu:
- Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
- Baltic Outlook -artikkeli (s.36) Lue lisää…
Suomen Nuori Kokki -kilpailu:
- Viisi Tähteä-artikkeli 21.1.2018 Lue lisää…
- Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
- Kotiliesi-haastattelu 2.2.2018 Lue lisää…
- Tampereen ammattikorkeakoulu -videohaastattelu 9.3.2018 Katso
- TAMK Nyt -haastattelu 30.11.2018 Lue lisää…
Jeunes Chefs Rôtisseurs MM-kilpailu:
- City-haastattelu 18.9.2018 Lue lisää…
- Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…
- Karjalainen-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…
- Länsi-Suomi-artikkeli 8.9.2018 Lue lisää…
PRO-kilpailu:
- Kohokohdat-artikkeli Lue lisää…