Lakritsinen punajuuripannacotta

Kaupallinen yhteistyö Noblessa-keittiöiden kanssa.

Kauniin vaaleanpunainen punajuuripannacotta maistuu juuri
sopivan makealle, yllättävällä lakritsisella vivahteella.
Annokset voit valmistaa jo edellisenä
 iltana jääkaappiin ja tarjoilla jälkiruoaksi, 
vaikka sadonkorjuuteemaisella illallisella! 

Lakritsinen punajuuripannacotta
(neljälle)

Pannacotta:
2 liivatelehteä
1 dl punajuurimehua
4 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl raakalakritsijauhetta 

Koristeluun:
50 g tummaa suklaata
½ tl raakalakritsijauhetta 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Kiehauta kattilassa punajuurimehu, kerma, sokerit ja raakalakritsijauhe. 

Lisää kiehautetun nesteen joukkoon liotetut liivatelehdet ja sekoita huolellisesti.

Jaa massa neljään astiaan ja hyydytä noin neljän tunnin ajan jääkaapissa.

Ennen tarjoilua raasta tummasuklaa karkeaksi raasteeksi ja
sekoita joukkoon raakalakritsijauhe.
 

Ripottele jälkiruoka-annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Reseptit:

Print Friendly, PDF & Email