Välipalapatukat Maalahden Limpusta

Kaupallinen yhteistyö: Maalahden Limppu

Maalahden Limpusta valmistuvat ihanat välipalapatukat ilman uunissa kypsennystä. Patukoissa maistuu limpun lisäksi taateli, aprikoosi, sekä raakasuklaa. Herkullinen eväs pakattavaksi mukaan piknikille tai välipalaksi ulkoillessa!

Välipalapatukat Maalahden Limpusta
(7 kpl)

5 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
200 g kuivattuja pehmeitä taateleita
200 g kuivattuja pehmeitä aprikooseja
40 g raakasuklaata
(1 rkl kaakaonibsejä koristeluun)

Aja Maalahden Limppu -viipaleet monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa muruksi.

Varmista, ettei taateleissa ole kiviä. Hienonna taatelit ja aprikoosit pieneksi veitsellä.

Sekoita Maalahden Limppu -muru, taatelit ja aprikoosit tasaiseksi massaksi käsin vaivaamalla. Voit käyttää halutessasi kertakäyttökäsineitä massan vaivaamiseen.

Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 23×15 cm) ja taputtele tasaiseksi levyksi. Anna jähmettyä jääkaapissa 1–2 tunnin ajan.

Kumoa levy leikkuulaudalle ja leikkaa tasakokoisiksi patukoiksi.

Sulata raakasuklaa vesihauteessa tai mikrossa ja tee sulatetulla suklaalla raitoja patukoiden pintaan. Koristele vielä lopuksi halutessasi kaakaonibseillä.

Välipalapatukat säilyvät hyvänä jääkaapissa noin viikon ajan ja ne voi myös pakastaa myöhempää käyttöä varten. 

 

Reseptit:

Print Friendly, PDF & Email