
Mustapapu-lehtikaali quesadillat
Kaupallinen yhteistyö: Noblessa-keittiöt
Maukkaat ja täyttävät quesadillat syntyvät helposti. Mehevä täyte valmistuu lehtikaalista, mustapavuista, kirsikkatomaateista ja cheddar-juustosta. Tarjoile rapeat quesadillat ranskankerman ja salsa verden kera!
Mustapapu-lehtikaali quesadillat
(4:lle)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 kpl jalapenoja
2 rkl rypsiöljyä
100 g lehtikaalia
100 g miniluumutomaatteja
½ ruukkua tuoretta korianteria
380 g (230 g) mustapapuja säilykkeenä
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
¼ tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianterinsiementä
1 limen mehu
150 g cheddarjuustoraastetta
8 kpl täysjyvätortilloja
Lisäksi:
150 g ranskankermaa
180 g salsa verdeä
2 rkl auringonkukansiemeniä
tuoretta korianteria
limelohkoja
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Pilko pieneksi myös jalapeno. Freesaa ne pannulla rypsiöljyssä.
Poista lehtikaalin lehtiruoti ja pilko pieniksi viipaleiksi. Leikkaa miniluumutomaatit neljään osaan. Hienonna korianteri. Valuta ja huuhtele mustapavut. Lisää lehtikaali pannulle ja anna pehmetä. Lopuksi lisää joukkoon tomaatit ja mustapavut sekä mausteet. Kuumenna.
Kokoa quesadillat. Ripottele neljälle tortillaletulle puolet juustoraasteesta. Jaa lehtikaalitäyte letuille tasaisesti ja ripottele loput juustosta päälle. Aseta loput tortillaletut kansiksi. Paista rypsiöljyssä molemmilta puolilta rapeaksi.
Ripottele päälle auringonkukansiemeniä ja tuoretta korianteria. Tarjoile ranskankerman, salsa verden ja limelohkojen kera!





