Mansikkafudge
Kaupallinen yhteistyö: Kultasuklaa
Sisältää mainoslinkkejä*
Itse tehdyt mansikkafudget sopivat niin ystävänpäivän kahvipöytään, kuin myös kauniisti
pakattuna herkullisena lahjana ystävälle! Täyteläinen fudge rapeilla
cashewpähkinöillä valmistuu helposti ja nopeasti. Cashewpähkinät voit
tarvittaessa korvata kuivatuilla hedelmillä.
Mansikkafudge
(n. 15 kpl)
200 g kondensoitua maitoa
200 g Kultasuklaan mansikka-valkosuklaasydämiä*
60 g cashewpähkinää
¼ tl suolaa
10 g pakastekuivattua mansikkaa
Vuoraa noin 15×22 cm vuoka leivinpaperilla.
Rouhi cashewpähkinät reiluiksi paloiksi.
Rouhi suklaa.
Hienonna pakastekuivattu mansikka pölyksi laittamalla mansikat pussiin ja koputtelemalla niitä kevyesti kauhalla pussin päältä.
Lämmitä kondensoitu maito kattilassa keskilämmöllä koko ajan sekoittaen noin 80 asteeseen. Ota kattila pois liedeltä, lisää joukkoon rouhittu suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Lopuksi sekoita massaan rouhitut cashewpähkinät ja suola.
Levitä fudgemassa vuokaan, ripottele päälle pakastekuivattu mansikka tiheän siivilän läpi ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi.
Siisti reunat ja leikkaa fudget tasakokoisiksi paloiksi. Fudgeja voit säilyttää jääkaapissa tai huoneenlämmössä.