
Maalahden Limppu lohimoussella
Kaupallinen yhteistyö: Maalahden Limppu

Valmista vaivattomasti kevään juhliin tai viikonlopun herkutteluun lohimoussesta ja Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä maukkaita suupaloja. Tee lohimousse itse tai nappaa valmis tuote kaupan hyllyltä!
Maalahden Limppu lohimoussella
(16 kpl)
Lohimousse:
100 g kylmäsavulohta
100 g graavilohta
½ dl tilliä hienonnettuna
1 punasipuli
120 g smetanaa
2 rkl sitruunamehua
¼ tl mustapippuria
Lisäksi:
8 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
Koristeeksi kirjolohen mätiä ja tilliä
Pilko kylmäsavu- ja graavilohi pieneksi. Hienonna tilli ja punasipuli. Vaahdota smetana vaahdoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet puoliksi. Lisää ruokalusikallinen lohimoussea viipaleille. Koristele kirjolohen mädillä ja tillillä.