Kukkakaalicouscous

Kaupallinen yhteistyö Golden Earth -verkkokaupan kanssa
Sisältää mainoslinkkejä*

Kukkakaalicouscous
(kahdelle)

400 g kukkakaalia
1 tuore maissintähkä
4 rkl Mylopotamos 03 extra-neitsytoliiviöljyä*
2 tl jauhettua korianterin siementä
1 tl suolaa
½ dl kokonaisia manteleita
1 rkl minttua hienonnettuna
1 rkl persiljaa hienonnettuna
200 g Halloumi-juustoa

 Poista kukkakaalin kanta ja lehdet. Aja kukkakaali tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa niin, että sen koostumus muistuttaa couscousia. Tämä kannattaa tehdä parissa osassa. Varo myös ajamasta liikaa, ettei koostumuksesta tule tahnamaista.

Leikkaa maissin jyvät irti tähkästä.

Kuullota kukkakaaleja ja maissinjyviä paistinpannulla oliiviöljyssä niin että ne hieman pehmenevät,
jätä kuitenkin purutuntumaa. Mausta suolalla ja korianterin siemenellä.

Leikkaa kokonaiset mantelit rouheeksi ja hienonna yrtit, lisää ne couscousin joukkoon.

Tarjoile paistetun Halloumin kera. Viimeistele Mylopotamos 03 extra-neitsytoliiviöljyllä*. Tarjoa lämpimänä salaattina tai lisukkeena. 

Golden Earth -verkkokaupasta* saat -20% kaikista tuotteista koodilla EMMIINA20

Reseptit: