Katkarapusalaatti

Kaupallinen yhteistyö Golden Earth -verkkosivun kanssa
Sisältää mainoslinkkejä*

Katkarapusalaatti
(kahdelle)

1 rasia (70g) vuonankaalia
2 päärynää
50 g retiisejä
180 g katkarapuja
1 valkosipulin kynsi
Puolikas punainen chili
Puolikkaan limen mehu
4 rkl Heliogonos oliiviöljy yrteillä*

 Sulata katkaravut. Hienonna rapujen joukkoon chili ja valkosipuli sekä kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä.

Pese päärynät ja retiisit. Leikkaa retiiseistä ohuita viipaleita ja päärynästä lohkoja.

Mausta salaatti kahdella ruokalusikallisella oliiviöljyä ja limen mehulla.

Golden Earth -verkkokaupasta* saat -20% kaikista tuotteista koodilla EMMIINA20

Reseptit: