Japchae-nuudelit revityllä Jalotofulla

Kaupallinen yhteistyö: Jalotofu

Valmiiksi revitystä Jalotofusta saat nopeasti maistuvan arkiruoan!
Korealaiset bataattinuudelit ovat koostumukseltaan aivan omaa luokkaansa ja löydät ne aasialaisista ruokakaupoista.
Tarvittaessa voit kuitenkin korvata nuudelit muilla lasinuudeleilla. 

Japchae-nuudelit Jalotofulla
(neljälle)

1 pkt (250 g) Jalotofu Paahtopala Maustettu
200 g korealaisia bataattinuudeleita (dangmyeon)
1 porkkana
100 g baby pinaattia
1 punainen paprika
½ purjo
150 g siitakesieniä
4 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Kastike:
4 rkl soijakastiketta
2 ½ rkl sokeria
3 rkl seesamiöljyä
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä 

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Pese purjo halkaistuna huolellisesti ja leikkaa se myös tasamittaisiksi tikuiksi.  Viipaloi paprika ja paloittele sienet.

Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta ylimääräinen vesi pois. Pätki nuudeleita hieman pienemmiksi paloiksi. 

Paista Jalotofu Paahtopala rypsiöljyssä pannulla kauniin väriseksi ja siirrä sivuun.

Paista tämän jälkeen pannulla öljyssä sienet, porkkana, paprika ja purjo. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kun kasvikset ovat kypsyneet hieman, sekoita joukkoon baby pinaatti. Sen jälkeen lisää lasinuudelit, Jalotofu ja kastike.

Lopuksi ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tarjoile!

Reseptit:

Print Friendly, PDF & Email